[rev_slider_vc alias=”pr-aloldal”]

Az elnyert európai uniós források tekintetében a kedvezményezettnek disszeminációs kötelezettsége van, így a projekteknek nyilvánosságot kell biztosítani. A Perfektum PR Kft. vállalja a projektekkel kapcsolatos kommunikációs feladatok teljes körű lebonyolítását, amely magában foglalja többek között a PR tevékenység ellátását, a nyilvánosság biztosítását, kommunikációs tanácsadást, rendezvényszervezést, média kampányokat, közvélemény-kutatást, válságkommunikációt, konfliktuskezelést, valamint ügyfélszolgálati feladatok ellátását.

A PR tevékenység a projekt összes szakaszát végigköveti az ötlet megszületésének pillanatától kezdve, egészen a projektzárásig. Az információáramoltatással kapcsolatos feladatok gyakorisága és sokrétűsége megköveteli, hogy részletekbe menően tervezzük meg a projekten belüli és a projekt külvilága felé irányuló nyilvánosság biztosítását.

Rendezvényszervezés, eseményszervezés. vendéglátás

A nyilvánosság biztosításának céljából kiemeltek azok az események, melyeknek köszönhetően lehetőségünk nyílik közvetlenül bemutatni a sajtónak – és ezáltal a célcsoportunknak – a kommunikálni kívánt eseményt és információkat. A rendezvény- és eseményszervezés minden szegmensét, elemét ismerjük. Felkutatjuk a lehetőségeket, felügyeljük, irányítjuk a feladatokat. Segítséget nyújtunk az előadók felkészítésében, beszédeik, prezentációik megírásában. Biztosítjuk a rendezvények helyszínét, a cateringet és technikát, továbbá a sajtó igény szerinti jelenlétét. Lakossági fórumokat, alapkőletételeket, projektlátogatásokat, átadásokat, sajtó nyilvános ünnepélyes projektátadó- és záró rendezvényeket szervezünk, több éves tapasztalatunk és kialakult kapcsolatrendszerünk segítségével.

Kampányokhoz kapcsolódó nyomdai anyagok, online anyagok tervezése

A nyomtatott tájékoztatók, eredménykommunikációs anyagok (brosúrák, szórólapok, kiadványok stb.) grafikai tervezése, nyomdai elkészítése és lakossági terjesztése, a kötelező tájékoztató táblák gyártatása, a nyomtatott és online sajtóban való megjelenés mind fontos elemei a tájékoztatásnak. A támogatást elnyert, tehát kedvezményezett működő honlapján a projekthez kapcsolódó tájékoztatót (aloldal) elkészítjük, de akár önálló projektoldal létrehozását is vállaljuk. Az online média és közösségi média területén is pontosan véghezvisszük azt, amit előírnak és ügyfelünk elvár tőlünk.

Kutatások, stratégiák, szakmai tervek, beszámolók elkészítése

A kampányok, tevékenységek előkészítése és megvalósítása a kommunikációs, stratégiai, média és válságkommunikációs tervekre épül. Elengedhetetlen, hogy az előkészítő és eredménykommunikációs dokumentumok pontosak, jól felépítettek legyenek, hogy segítségükkel átlátható, logikus stratégia mentén haladjunk, így megbízónk is ismerje, nyomon kövesse a projekt előrehaladását.

Sajtókapcsolati, média tevékenységek

Egy kifogástalan PR és kommunikációs projekt megvalósításában kiemelt jelentőségű a megfelelő médiakampány kidolgozása és véghezvitele, melyet igényes és informatív sajtóközlemény elkészítésével és kiküldésével, valamint média megjelenések biztosításával kezdhetünk. A projekt elszámolhatóságára folyamatosan tekintettel vagyunk, minden dokumentum elkészítésénél az előírásoknak való megfelelésre törekszünk. A projekt egészéről fotódokumentációt készítünk, valamint a kötelező arculati elemek betartását is biztosítjuk.

Legyen partnerünk, valósítsa meg velünk céljait!

adminPerfektum PR Kft.