Minőségpolitikánk

Minőség és környezetirányítási, valamint munkahelyi egészségvédelmi és információbiztonsági szemlélet

Fontos számunkra, hogy a nyújtott szolgáltatások során partnereink elvárásait a lehető legjobb minőségben, megbízható módon teljesítsük. E cél érdekében számos szabvány szerint akkreditált tanúsító szervezettel minősíttettük tevékenységeinket.


Minőségirányítási rendszer tanúsítvány – ISO 9001:2015

Az ISO 9001 szabvány szerinti rendszer bevezetésével minden munkafolyamatot szabályozunk, ellenőrzünk és dokumentálunk, mellyel garantáljuk az általunk nyújtott szolgáltatások kifogástalan minőségét.

Környezetirányítási rendszer tanúsítvány – ISO 14001:2015

Cégünk elkötelezett a környezetvédelem, valamint a fenntartható fejlődés elősegítése mellett. A bevezetett és auditált ISO 14001 környezetirányítási rendszer alkalmazása biztosítja számunkra a napi működésünk során a negatív környezeti hatások csökkentését és a környezeti erőforrások igénybevételének minimalizálását, valamint törekszünk a környezetvédelmi szemlélet széles körű elterjedésére.

Szakmai testületi tagságok, regisztrációk


Magyar Értékelemzők Társasága

A Perfektum Projekt Kft. a Magyar Értékelemzők Társaságának tagjaként a SAVE International minősítési programját működtető szervezet tevékeny partnere.

Magyar Mérnöki Kamara

A Perfektum Projekt Kft. a C-01-01898 számon, valamint a Perfektum Mérnöki Kft. a C-01-02298 nyilvántartási számon regisztrált mérnök szervezet.

Budapest Főváros Önkormányzata

A Perfektum Projekt Kft. a C00922/2013. számon nyilvántartott és ingatlanvagyon értékelésre és közvetítésre feljogosított szervezet.

Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége

A Perfektum Mérnöki Kft. tagja a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének.

Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetsége

A Perfektum Mérnöki Kft. tagja a Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetségének.

adminMinőségpolitikánk