Minőségpolitikánk

Minőség és környezetirányítási, valamint munkahelyi egészségvédelmi és információbiztonsági szemlélet

Fontos számunkra, hogy a nyújtott szolgáltatások során partnereink elvárásait a lehető legjobb minőségben, megbízható módon teljesítsük. E cél érdekében számos szabvány szerint akkreditált tanúsító szervezettel minősíttettük tevékenységeinket.


Minőségirányítási rendszer tanúsítvány – ISO 9001:2008

Az ISO 9001 szabvány szerinti rendszer bevezetésével minden munkafolyamatot szabályozunk, ellenőrzünk és dokumentálunk, mellyel garantáljuk az általunk nyújtott szolgáltatások kifogástalan minőségét.

Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági rendszer – OHSAS 18001:2007 (MSZ 28001:2008)

A MEBIR rendszerünkben kialakítottuk azon eljárásrendet, amellyel a munkahelyi, valamint a megbízói telephelyeken történő munkavégzés során fellépő balesetek megelőzhetőek.

Környezetirányítási rendszer tanúsítvány – ISO 14001:2004

Cégünk elkötelezett a környezetvédelem, valamint a fenntartható fejlődés elősegítése mellett. A bevezetett és auditált ISO 14001 környezetirányítási rendszer alkalmazása biztosítja számunkra a napi működésünk során a negatív környezeti hatások csökkentését és a környezeti erőforrások igénybevételének minimalizálását, valamint törekszünk a környezetvédelmi szemlélet széles körű elterjedésére.

Információbiztonsági irányítási rendszer tanúsítvány – ISO 27001:2013

MSZ ISO/IEC 27001:2013 szabvány szerinti információbiztonsági rendszert működtetünk, ezzel biztosítjuk, a bizalmas információk felhasználásával zajló munka adatbiztonságát, amellyel garantálható, hogy a részünkre átadott információkat jogosulatlanul nem használhatják fel. A szabvány alkalmazásával biztosítható a bizalmas információk felhasználásával zajló munka adatbiztonsága, a folyamat nyomon követhetősége, s garantálható, hogy jogosulatlan felhasználóhoz ilyen adat ne kerülhessen.

Szakmai testületi tagságok, regisztrációk


Magyar Értékelemzők Társasága

A Perfektum Projekt Kft. a Magyar Értékelemzők Társaságának tagjaként a SAVE International minősítési programját működtető szervezet tevékeny partnere.

Magyar Mérnöki Kamara

A Perfektum Projekt Kft. a C-01-01898 számon, valamint a Perfektum Mérnöki Kft. a C-01-02298 nyilvántartási számon regisztrált mérnök szervezet.

Budapest Főváros Önkormányzata

A Perfektum Projekt Kft. a C00922/2013. számon nyilvántartott és ingatlanvagyon értékelésre és közvetítésre feljogosított szervezet.

Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége

A Perfektum Mérnöki Kft. tagja a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének.

Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetsége

A Perfektum Mérnöki Kft. tagja a Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetségének.

adminMinőségpolitikánk