Jogi nyilatkozat

Szerzői jog

A weboldal eredeti szerkezete, külalakja, tartalma a Perfektum Projekt Kft., Perfektum Mérnöki Kft., Perfektum Építész Kft., Profektum Tanácsadó Kft. és a Perfektum PR Kft. (továbbiakban: Perfektum Csoport) szellemi alkotása; jogi védelem alatt áll. A weboldal tartalmának további felhasználása kizárólag a Perfektum Csoport előzetes engedélyével lehetséges. A weboldal tartalmának jogosulatlan felhasználása jogkövetkezménnyel jár.

A Weboldal tulajdonosa és üzemeltetője a Perfektum Csoport

Székhely: 1031 Budapest, Monostori út 34.

E-mail: info@perfektumcsoport.hu


Információk

A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják és semmilyen módon nem kötik a Perfektum Csoportot. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.


Hivatkozások

A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a Perfektum Csoport semmiféle felelősség nem terheli.

E World Wide Web szolgáltatásról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatos további információért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

A Perfektum Csoport fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezését kérjük, jelentse be az info@perfektumcsoport.hu e-mail címünkön. A megkeresésben a név és elektronikus elérhetőség mellett a felhasználás kívánt módozatát is szükséges feltüntetni.

adminJogi nyilaktozat