Pályázat

A Perfektum Építész Kft.-t „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” GINOP Plusz-3.2.1-21 felhívás keretében, és 2023. szeptemberben Budapest Főváros Kormányhivatala képzési pályázatunkat támogatásban részesítette.

A Támogatást a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz éves fejlesztési keretének megállapításáról szóló 1300/2021. (V. 21.) Korm. határozatban (továbbiakban: 1300/2021. (V. 21.) Korm. határozat) nevesített, GINOP_Plusz-3.2.1-21-2021-00001 – A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül című kiemelt projekt Felhívása alapján a Gazdaságfejlesztési Minisztérium, valamint a fővárosi és megyei kormányhivatalok által alkotott konzorcium a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény továbbá a foglalkoztatást elősegítő szolgáltatásokról és támogatásokról szóló 100/2021. (II. 27.) Korm. rendelet 41.§-a (1) bekezdés felhatalmazása alapján feltételesen vissza nem térítendő támogatásként nyújtja. A program forrását az Európai Szociális Alap+ és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

A kedvezményezett neve: Perfektum Építész Kft.

A támogatott projekt keretében a Perfektum Építész Kft. 5 képzést valósít meg, melyek az alábbiak:

1.      Kommunikációs tréning

A képzési program célja, hogy a képzésben résztvevők fejlesszék kommunikációs készségeiket.

2.      Középvezetői tréning

A képzés célja, a középvezetői eszköztár gyakorlati ismereteinek mélyítése, cégspecifikus helyzetekben a szükséges eszköz felismerése, a vezetői kompetencia tárház bővítése, tudatos vezetői döntések meghozatalához szükséges gyakorlati ismeretek elsajátítása.

3.      Folyamatmenedzsment

A képzés célja, hogy a képzésben résztvevők képesek legyenek a vállalat folyamatelvű megközelítésére, a tevékenységek logikus kapcsolódásának kialakítására, az átadási pontok felelősségeinek tisztázására.

4.      Kommunikációs tréning angol nyelven

A képzési program célja, hogy a képzésben résztvevők fejlesszék kommunikációs készségeiket angol nyelvi környezetben.

5.      Informatikai képzés (irodai alkalmazások)

A képzési program átfogó célja irodai környezetben használt programokhoz kapcsolódó ismeretek fejlesztése.

A szerződött támogatás maximális összege: 8 562 088 Ft

A képzések tervezett befejezési dátuma: 2024.05.31.

meszi9Pályázat