Site icon Perfektum Csoport

Projekt lebonyolítás: nyilvántartási rendszer

Projekt lebonyolítás

Projekt lebonyolítás

A projektdokumentáció során egy konkrét projekt kezelésének adminisztratív folyamatát követhetjük nyomon. Fő célja a projekt személyzetének, a projekthez kapcsolódó szerződéseknek és a projekt infrastruktúrájának adminisztrációja, valamint a projekt levelezésének és dokumentációjának iktatása a projekt lebonyolítás teljes időszaka alatt. Bár alapvetően a projektadminisztráció a projektmenedzsment fontos kiegészítő feladata, nagyobb projekt esetén szükséges lehet referens vagy asszisztens bevonása.

Mindezt szakértő módon végezzük itt, a Perfektum Projekt Kft.-nél!

A projektdosszié tartalma

A projektdosszié alapvetően a következő dokumentációból áll egy projekt lebonyolítás esetén (a projekt során keletkező dokumentumok):

 

Projekt lebonyolítás végi zárási dokumentumok

A projekt lebonyolítás végén a zárási dokumentumok nélkülözhetetlenek, melyek értékelhetővé teszik az elkészült projekteredmény megfelelőségét, valamint a projektfolyamat sikerességét. Ezért szükség van a korábban elkészült dokumentációra, különösen a következő projektvezetési dokumentumokra:

 

Az átadás-átvétel során a projektmegbízó igazolja a közreműködők felé a feladat elvégzését, és átveszi a dokumentumokat.

Ezek az adminisztratív folyamatok elengedhetetlenek egy projekt lebonyolítása során, melynek betartása kötelező.

Exit mobile version