[rev_slider_vc alias=”mernok-aloldal”]

Valamennyi nagyobb építési, kivitelezési tevékenység ellátásához kötelező a mérnök, műszaki ellenőr bevonása, akik a mindenkori építtetőt vagy beruházót képviselik. Ez egyaránt érvényes az állami vagy magánforrásból megvalósított projektekre és az európai uniós forrásokból támogatott kivitelezési munkálatokra is. Tapasztalt, megbízható kollégákat biztosítunk e cél sikeres teljesítése érdekében, hogy a beruházások minőségi megfelelőségét garantálni tudjuk. Cégünk fő szolgáltatása a mérnöki és műszaki ellenőri tevékenység, valamint a tervezési feladatok ellátása, melyeket vállalunk vízügyi, környezetvédelmi, közlekedési, magas,- és mélyépítési projektek megvalósításánál is. Az Európai Unió finanszírozásával megvalósuló beruházásoknál ma már egyre több helyen kötelező FIDIC szerződéses rendszer ismerete is. Csapatunk mindegyik munkatársa rendelkezik nemzetközileg elismert FIDIC mérnök képesítéssel, ezt a tudást a gyakorlatban is eredményesen alkalmazzuk. Kollégáink a kivitelezői és üzemeltetői oldalt egyaránt jól ismerő, komoly tapasztalattal és tekintéllyel rendelkező szakemberek, akik képesek precízen, rugalmasan teljesítmény,- és projektorientáltan elvégezni a rájuk bízott feladatokat, képviselni a megrendelő, a beruházó érdekeit.

FIDIC mérnöki tevékenység, műszaki ellenőrzés, műszaki szakértés, lebonyolítás

Az Európai Unió finanszírozásával megvalósuló beruházások esetében, ma már egyre több helyen kötelező a FIDIC szerződéses rendszer ismerete is. A mérnöki csapat felelőssége a projekt megvalósításához szükséges építési beruházás szerződéseinek felügyelete, koordinálása. A legfontosabb feladatkör a kivitelezők tevékenységének ellenőrzése, főként műszaki szempontok alapján, de kiterjed pénzügyi, jogi, illetve közbeszerzési területek kontrolljára is. Szakembereink minőségi munkavégzéssel tudják ezt garantálni, mérnökként a műszaki csapat vezetőjeként is stabilan képesek helytállni. Műszaki ellenőrként folyamatosan ellenőrzik a meglévő tervdokumentációkat, illetve helyszíni jelenlét keretében a kivitelezés előrehaladását, a felhasznált anyagok minőségét, valamint a beépítés szakszerűségét is. Tapasztalatainknak köszönhetően minőségi munkavégzéssel vállaljuk a beruházások műszaki lebonyolítását.

Műszaki tervezés, tervdokumentáció készítés

Egy eredményes projekt elengedhetetlen részét képezi a magas színvonalú tervdokumentáció elkészítése, ez az alapja a sikeres beruházás végrehajtásának. Cégünk vállalja minőségi műszaki dokumentációk készítését, ez jelentheti a projekt lebonyolításának lehetőségeit vizsgáló megvalósíthatósági tanulmányt (előzetes vagy részletes), értékelemzést, illetve különböző szintű (tender, engedélyes, kiviteli) tervdokumentációk elkészítését.

Legyen partnerünk, valósítsa meg velünk céljait!

adminPerfektum Mérnöki Kft.