[rev_slider_vc alias=”homecorporate”]

Fő tevékenységünk első sorban, az európai uniós finanszírozással megvalósuló beruházások teljes körű lebonyolítása, generál tervezése, műszaki ellenőrzése, valamint a projektek menedzselése, továbbá műszaki- és közbeszerzési szakértői, pályázatírói, vagyonértékelési, valamint kommunikációs és rendezvényszervezési feladatokat is ellátunk.

Szolgáltatások

Perfektum Projekt Kft.

A cég fő profilja a pályázatírás, értékelemzés, közbeszerzési tanácsadás és ingatlanvagyon-értékelés. E cég látja el továbbá a Csoport szoftverfejlesztési és vagyonkezelési feladatait, valamint az eseti jelleggel felmerülő, máshová nem sorolt megbízásokat.

Perfektum Mérnöki Kft.

Cégünk fő szolgáltatásai a mérnöki és műszaki ellenőri tevékenységek, melyeket közlekedési, magas- és mélyépítési projektek előkészítésénél és megvalósításánál végzünk. Emellett projekt- lebonyolítást, menedzsmentet és FIDIC alapú projektek lebonyolítását is elvégezzük.

Perfektum Építész Kft.

Generál tervezési szolgáltatások során projektmenedzsmenti és projektvezetési, teljes körű tervezési feladatokat végzünk el. A tervezési fázis után, a kivitelezéshez kapcsolódó közbeszerzési eljárásokban aktív részvétellel vagyunk jelen, valamint tervezői művezetést is végzünk.

Profektum Tanácsadó Kft.

A beruházások szakszerű és hatékony lebonyolítása során fontos szerep jut a projektmenedzsment feladatok ellátásának. Feladatunk a projektek teljes körű irányítása, kontrollja, műszaki és jogi előírásoknak való megfeleltetése.

Perfektum PR Kft.

Vállaljuk a projektekkel kapcsolatos kommunikációs feladatok- és kampányok lebonyolítását. Az ország egész területén, akár párhuzamos lebonyolítással végzünk teljes körű rendezvényszervezési feladatokat, marketing tevékenységeket.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Referenciák

0

közbeszerzési eljárás

0

elégedett ügyfél

0

sikeres együttműködés

0

kávé naponta

adminPerfektum Csoport