A csoport

Perfektum Csoport

Anyacégünk 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy az Európai Unió által társfinanszírozott projektek lebonyolításában részt vegyen, segítse tanácsaival, szakértelmével a támogatást elnyerni szándékozó, vagy már támogatást elnyert gazdasági szereplőket. A megalakulás óta eltelt időszakban folyamatosan fejlődtünk, gyarapodtunk, a 2007-2013-as uniós tervezési ciklus során számos kiemelt nagyprojektet sikerrel megvalósítva.


Perfektum Projekt Kft.

Pályázatírás, értékelemzés, közbeszerzési tanácsadás, ingatlanvagyon-értékelés

Perfektum Mérnöki Kft.

FIDIC mérnöki tevékenység, műszaki ellenőrzés, műszaki tervezés

Profektum Tanácsadó Kft.

Projektmenedzsment, pénzügyi tanácsadás, jogi, ellenőrzési és monitoring szolgáltatás

Perfektum PR Kft.

PR és kommunikáció, kutatások, stratégiák, rendezvényszervezés, nyomdai tervezés, gyártás, sajtó-média tevékenységek

2014 – 2020

közötti európai uniós fejlesztési ciklusban megújult cégszerkezettel, magas szintű tapasztalat birtokában, rutinszerűen nyújtunk minden olyan szolgáltatást, amely bármilyen projekt vagy beruházás kapcsán felmerülhet. 2016 elején a Perfektum Projekt Kft.-ből kiválással három tiszta profilú cég jött létre mérnök, projektmenedzsment és PR feladatok ellátására. A Perfektum Projekt Kft.-ből kiváló három szakcéget, a Perfektum Mérnöki Kft.-t, a Profektum Tanácsadó Kft.-t és a Perfektum PR Kft.-t közösen Perfektum Csoportként definiáljuk. A célunk továbbra is változatlan: mindig és mindenhol megbízónk érdekét és céljait szem előtt tartva végezzük feladatainkat a jogszabályi keretek betartása mellett. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb és legfrissebb hazai és EU-s szabályokat, rendeleteket, irányelveket, hogy eredményesen képviselhessük partnerünket a projekt támogatásának elnyerése és lebonyolítása során.

Munkatársaink

mind magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik sikeresen bonyolítanak le hazai és EU-s beruházásokat, pályázatokat, a köz- és magánszférában egyaránt. A Perfektum Csoport – mint nevünk is jelzi – mindig és mindenkor a teljességre és tökéletességre törekszik, ezért az adott projekt vezetéséhez valamennyi szükséges szakértőt biztosítjuk, az általános projektmenedzsertől a közbeszerzési szakértőn át, a pénzügyi és műszaki területen jártas, vagy éppen a PR és kommunikációs, rendezvényszervező munkatársakig.

Hitvallásunk,

hogy csak tökéletesen felkészült szakemberekkel és az őket kiszolgáló infrastruktúrával érhetünk el jó eredményeket, így a cégszervezésben is ezt tartjuk a legfontosabb vezérelvnek. A teljességre és a minőségi munkára való törekvés, valamint megbízónk érdekeinek képviselete megköveteli a rugalmasságot, az alkalmazkodóképességet és a nagyfokú precizitást. Bízunk benne, hogy megmutathatjuk Önnek, érdemes együtt dolgoznia velünk.

Legyen partnerünk, valósítsa meg velünk céljait!

adminA csoport